Onze producten

Die We Aanbieden

Rolluiken

Stelt u zich voor, u heeft de keuze het wooncomfort van uzelf en uw medebewoners in één klap te verbeteren. Zou u dat doen?

Mart Brusselaars heeft een brede collectie rolluiken van uiteenlopende merken. Met onze rolluiken krijgt u meer veiligheid, isolatie, privacy en rust. Voordelen van een rolluik zijn onder andere:

Veiligheid:

  • Inbraakvertragend
  • Inbraakwerend

Isolatie:

  • Energiebesparend
  • Warmte en kou installatie
  • Weerbestendig

Privacy en rust:

  • Geluiddempend
  • Weerbestendig
  • Licht regulerend
  • Inkijk werend
  • Insectenwerend
Neem contact op

Uitvalschermen

Uitvalschermen; een van de eerste zonweringproducten op de markt. Markisolettes; een moderne doorvertaling. Samen verantwoordelijk voor de onverminderde populariteit van gevelzonwering. Uiterst effectief in het weren van (laagstaande) zon, zonder dat daarbij het vrije zicht naar buiten verloren gaat. Een uitvalscherm valt diagonaal uit van de gevel, zodat de zon met succes geweerd wordt. Een markisolette opent zich eerst verticaal, om vervolgens diagonaal uit te vallen. Zo kunt u nog meer schaduw creëren. Beide producten lenen zich door de effectiviteit en mogelijkheid voor toepassing op hoogten uitstekend als projectzonwering. Denk aan schoolgebouwen, kantoorpanden en ziekenhuizen. Zijn uitvalschermen en markisolettes uitsluitend in te zetten als projectzonwering? Natuurlijk niet, ook thuis geniet u van alle voordelen die deze zonwerende kampioenen te bieden hebben. Wij nemen u graag mee door ons aanbod.

Informatie opvragen

Kozijnen

Mart Brusselaars is dé specialist voor uw kunststof kozijnen, ramen en deuren! Aangenaam met u kennis te maken, uw wooncomfort is onze passie!

Goede kozijnen zijn essentieel voor iedere woning. Ze zorgen voor goede isolatie, waardoor er een behaaglijk gevoel gecreëerd wordt. Bent u van plan om te gaan verbouwen of verhuizen? Dan is het van belang dat u zich verdiept in de verschillende mogelijkheden en kosten die er zijn onder kozijnen. Een kunststof kozijn heeft als voordeel dat deze een gunstige prijs heeft en een  heeft een ruim assortiment aan kleuren en heeft een industriële uitstraling. En geen ander materiaal geeft uw huis zo’n warme uitstraling als hout. Hout geleidt geen warmte of kou en het houdt vocht en lawaai buiten.

Informatie opvragen

Dit is waarom je Mart Brusselaars moet kiezen

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van zonweringen en andere gevelaankleding bij onze klanten. Dit levert u concreet de volgende voordelen op:

Ervaring

Door onze ervaring kunnen we efficiënt én uiterst vakkundig te werk gaan.

Klantgerichtheid

Natuurlijk zeggen alle bedrijven van zichzelf dat ze klantgericht zijn. Wij vertalen dit door naar zo snel mogelijke levering, aandacht en begrip voor de wensen van de klant en bijvoorbeeld een showroom.

Maatwerk

Een zonnescherm van 2,50 meter is niets bijzonders. Geen gevel is echter exact het zelfde en soms zijn er andere oplossingen nodig. Wij meten standaard alles in zorgen ervoor dat alles op maat gemaakt wordt.